Împreună, găsim soluția potrivită
pentru familia ta.

CONSULTAȚIE INDIVIDUALĂ

60 minute
340 RON

Prin metode blânde de învățare, te voi ajuta să stabilești un program de somn adecvat vârstei copilului, să rezolvi problemele de somn existente și să creezi o rutină benefică pentru micuț.

În cadrul consultației individuale, vom petrece timp împreună, fie pe Zoom, fie la domiciliu pentru a găsi cele mai bune soluții pentru bebelușul și familia ta. În cazul consultanței via Zoom, vei primi la final un material video și un document de lucru, care te vor ajuta în atingerea unui somn sănătos.

Ce primești la achiziționarea Consultanței individuale

Consultaţie 1:1 via Zoom

Durata: 60 minute

Sunt aici să te ajut și să te ghidez, cu răbdare, spre a reuși să ajungi la metodele care vor avea efect pentru copilul tău. Cu ajutorul acestei consultații, ai ocazia să găsești răspuns la toate întrebările pe care le aveai până acum, legate de somnul bebelușului.

Video cu Bazele unui somn sănătos

Somnul este un element esențial al dezvoltării armonioase, mai ales la bebeluși. În acest video vei afla de ce și ce înseamnă odihna corectă. Un bebe odihnit este un bebeluș vesel, plin de viață. Multe dintre problemele temperamentale din copilărie se datorează, de fapt, lipsei de somn.

Fișa de lucru – schimbarea obiceiurilor de somn

Acest infografic îți va oferi un tabel ușor de urmărit cu rutinele și orele potrivite pentru somn. Îl poți printa și păstra mereu la îndemână, chiar deasupra pătuțului bebelușului.

Soluţii practice și
eficiente

Cu ajutorul unei ședințe individuale și a materialelor oferite, ne concentrăm în jurul găsirii unor soluții punctuale la problemele cu care te confrunți când vine vorba de somnul bebelușului. Efectuez o evaluare pe loc a spațiului de somn și a programului copilului, ceea ce ne ajută să găsim cea mai bună variantă pentru ca bebelușul să adoarmă ușor și cu plăcere.

Păstrează informaţia
mereu

Pe lângă consultație, vei primi un material video și unul scris, care te vor ajuta să pui bazele unei rutine corecte de somn și care îți vor fi de folos mult timp de acum înainte.

Adaptare la nevoile
familiei

Este esențial să îmi povestești cu deschidere despre experiența voastră ca părinți, alături de bebeluș, provocările și posibilitățile de timp, energie și spațiu pentru crearea mediului propice somnului odihnitor. Țin cont de toate acestea și vă ofer opțiuni adaptate nevoilor voastre, care să vă ajute cu adevărat.

ESTE INCREDIBIL CE EFECT POT AVEA

câteva sfaturi corecte. După doar o conversație telefonică cu Oana, deja aveam răspunsuri la întrebări care ne măcinau de câteva luni bune. Cu ajutorul ei ne-am dat seama că eram foarte aproape de somnul acela pe care și-l doresc toţi părinţii de la copii, însă nu știam metodele prin care să reușim să implementăm programul corect. Mulţumim, Oana! Recomand cu căldură ședințele prin Zoom, pentru noi au făcut diferența!
Georgiana M.

ACEST SERVICIU

este pentru tine dacă

  • Ai nevoie de răspunsuri rapide la întrebări concrete și personale
  • Cauți soluții practice pentru îmbunătățirea calității și cantității somnului bebelușului
  • Ai nevoie de soluții personalizate, speciale pentru situația ta
  • Ai nevoie de o evaluare pe loc a programului de somn al bebelușului

Consultație individuală

340 lei

Cei care achiziționează pachetul pot opta pentru o întâlnire secundară, la doar 290 lei.

În cadrul acestei întâlniri putem aprofunda problemele, verifica rezultatele sau căuta noi soluții.

TESTIMONIALE

Copii odihniți, părinți fericiți, consultant împlinit

BUN VENIT!

Sunt Oana Vlah,

Consultantul tău Certificat în Somnul Copilului

Cu toții merităm un somn odihnitor, pentru a fi în cea mai bună formă. Cu toate acestea, pentru multe familii, somnul este o provocare. La fel a fost și pentru mine. Aventura mea în știința somnului a început când am devenit mamă și m-am confruntat cu realitatea nopților nedormite și oboseala acumulată rapid. Am ales atunci să studiez mai departe știința și medicina somnului și am petrecut mulți ani înțelegând studiile și soluțiile reale pentru un somn sănătos. Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației în cadrul Universității București și m-am specializat în psihoterapie experențială în cadrul SPER România.

Am făcut prima formare pentru somnul copilului la Maternity and Parenting Institute – SUA, apoi am început studiul în somnului adulților. Am absolvit cursurile Universității Michigan – Neurobiologia și Medicina Somnului, iar in prezent sunt studentă la Oxford University unde aprofundez medicina somnului.

Prin soluțiile Somnic de Pitic sunt alături de tine pentru a redescoperi bucuria nopților liniștite de somn, în familie.

SUNT ALĂTURI

de mine

Certificări și colaborări

NOU

pe blog

Cum sa Adormi un Bebelus - Metode de Adormit Bebelusii
Cuprins: 1. Ce este absolut necesar sa stim despre somnul bebelusilor? 2. Cum putem identifica in mod corect semnele de oboseala ale bebelusului pentru a incepe procesul de adormire? 3. Care sunt principalele motive pentru care bebelusii refuza sa adoarma? 4. Cum putem alege rutina potrivita pentru bebelusul nostru? 5. Care sunt pasii pentru instalarea […]

Citește mai mult

De ce este important ca bebe sa doarma pe intuneric?
Intuneric si lumina. Zi si noapte. Acestea sunt unele din cele mai importante indicii despre perioada de somn si perioada de stare alerta, pe care le internalizam inca din primele saptamani de viata. De ce este important ca bebe sa doarma in intuneric? Ceasul biologic si sistemul nervos al bebelusilor este imatur in primele 3 […]

Citește mai mult

Alaptarea si somnul bebelusilor
Stim astazi cat de importanta este alaptarea pentru dezvoltarea optima a unui bebelus. Somnul si nutritia sunt ingredietele de baza pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a bebelusilor. La fel cum nu privam un copil de hrana, ideal este sa nu il privam nici de somn. Importanta alaptarii Printre cele mai importante beneficii ale alaptatului, enumaram: […]

Citește mai mult

NOU

pe Instagram