NOPȚI ODIHNITOARE
PENTRU FAMILII FERICITE

Ghidurile Somnic de Pitic

Ghid1

Ghiduri Icon 0 – 12 luni
Învățăm să dormim
– de la naștere până la 1 an

Dacă te pregătești să devii părinte sau ai devenit de curând, sfaturile specializate oferite în ghid îți vor oferi toate informațiile necesare pentru a-l ajuta pe bebe să se odihnească bine încă de la început.

340 lei

Ghiduri Icon12 – 36 luni
Somnul copilului între 1 și 3 ani

Bebe crește voinic, iar nevoile lui se schimbă de la săptămână la săptămână. Descoperă materialele atent structurate care te vor ajuta să înțelegi cum să îi fi alături micuțului tău.

390 lei

Ghid2

Ghid3

Ghiduri Icon0 – 36 luni
Somnul copilului
de la naștere până la 3 ani

Primii 3 ani sunt esențiali în dezvoltarea bebelușului. Stabilește rutine sănătoase și ajută-l să își formeze programul de somn optim pentru vârsta sa.

590 lei

Gimg1

Bebelușul adoarme
independent

Cu ghidurile Somnic de Pitic vei reuși să îl obișnuiești pe bebe să adoarmă independent fără stres, cu răbdare și blândețe. Sunt adepta metodelor prietenoase, care fac din mersul la somnic o activitate plăcută pentru întreaga familie.

Gimg2

Ajutor specializat,
durabil și ușor
de pus în practică

Ghidurile Somnic de Pitic conțin informații pe care le-am acumulat de-a lungul anilor de studiu specializat, iar soluțiile oferite sunt punctuale și ușor de adaptat pentru nevoile oricărei familii. Recomandările oferite vă vor ajuta să construiți o rutină de somn sănătoasă, cu efecte benefice pe termen lung.

Gimg3

Alege varianta
potrivită

În primii ani de viață, nevoile bebelușului se schimbă des, însă, cu ajutorul ghidurilor Somnic de Pitic, nimic nu te va lua prin surprindere. Alege-l pe cel care ți se potrivește și vei primi acces la conținut special pregătit pentru perioada de dezvoltare în care se află bebe.

Dacă te afli aici, înseamnă că ai făcut deja primul pas către somnul odihnitor pentru bebelușul tău și pentru tine, iar eu îți voi fi alături în drumul pe care urmează să îl parcurgi.

După mulți ani de studiu și lucru cu familii, am adunat toate informațiile acumulate în suporturi practice și ușor de folosit care te vor ajuta să găsești soluțiile pentru somnul bebelușului și, implicit, odihna întregii familii. Alege ghidul care ți se potrivește și bucură-te de îndrumare specializată, mereu la îndemână, care te va ajuta să înțelegi fiecare schimbare prin care trece bebe și cum să răspunzi nevoilor sale.

Ghidurile conțin informațiile pe care mi-aș fi dorit la rândul meu să le am atunci când am devenit mamă.

TESTIMONIALE

Copii odihniți, părinți fericiți, consultant împlinit

BUN VENIT!

Comunitate Servicii Ghidurile Somnic de pitic2

Sunt Oana Vlah,

Consultantul tău Certificat în Somnul Copilului

Cu toții merităm un somn odihnitor, pentru a fi în cea mai bună formă. Cu toate acestea, pentru multe familii, somnul este o provocare. La fel a fost și pentru mine. Aventura mea în știința somnului a început când am devenit mamă și m-am confruntat cu realitatea nopților nedormite și oboseala acumulată rapid. Am ales atunci să studiez mai departe știința și medicina somnului și am petrecut mulți ani înțelegând studiile și soluțiile reale pentru un somn sănătos. Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației în cadrul Universității București și m-am specializat în psihoterapie experențială în cadrul SPER România.

Am făcut prima formare pentru somnul copilului la Maternity and Parenting Institute – SUA, apoi am început studiul în somnului adulților. Am absolvit cursurile Universității Michigan – Neurobiologia și Medicina Somnului, iar in prezent sunt studentă la Oxford University unde aprofundez medicina somnului.

Prin soluțiile Somnic de Pitic sunt alături de tine pentru a redescoperi bucuria nopților liniștite de somn, în familie.

VREI SĂ AFLI MAI MULTE
DESPRE SOMNUL COPILULUI?

Descoperă cele mai recente articole de blog

Ai prieteni care se pregătesc să devină părinți

sau au devenit de curând?

Oferă-le cel mai de preț cadou, odihnă pentru ei și bebeluș.

GhiduriPrieteni

CAUȚI MAI MULTE INFORMAȚII?

Te aștept să ne auzim

SUNT ALĂTURI

de mine

Certificări și colaborări

logo aasmlogo pamperslogo csplogo secomlogo tekologo pglogo well nest

NOU

pe blog

Cum sa Adormi un Bebelus – Metode de Adormit Bebelusii

Cuprins: 1. Ce este absolut necesar sa stim despre somnul bebelusilor? 2. Cum putem identifica in mod corect semnele de oboseala ale bebelusului pentru a incepe procesul de adormire? 3. Care sunt principalele motive pentru care bebelusii refuza sa adoarma? 4. Cum putem alege rutina potrivita pentru bebelusul nostru? 5. Care sunt pasii pentru instalarea […]


Citește mai mult

De ce este important ca bebe sa doarma pe intuneric?

Intuneric si lumina. Zi si noapte. Acestea sunt unele din cele mai importante indicii despre perioada de somn si perioada de stare alerta, pe care le internalizam inca din primele saptamani de viata. De ce este important ca bebe sa doarma in intuneric? Ceasul biologic si sistemul nervos al bebelusilor este imatur in primele 3 […]


Citește mai mult

Alaptarea si somnul bebelusilor

Stim astazi cat de importanta este alaptarea pentru dezvoltarea optima a unui bebelus. Somnul si nutritia sunt ingredietele de baza pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a bebelusilor. La fel cum nu privam un copil de hrana, ideal este sa nu il privam nici de somn. Importanta alaptarii Printre cele mai importante beneficii ale alaptatului, enumaram: […]


Citește mai mult

NOU

pe Instagram

inst 1

inst 2

inst 3