Somnul odihnitor, secretul copiilor
fericiți și sănătoși. Descoperă sfaturi esențiale

WEBINAR
SOMNUL COPIILOR

120 RON

ACEST SERVICIU

este pentru tine dacă

  • Te pregătești să devii părinte sau ai devenit de curând și vrei să fii pregătit să faci față schimbărilor majore prin care cei mici trec de la o lună la alta în primii ani de viață
  • Vrei să înțelegi mai bine știința somnului și importanța sa pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor
  • Vrei să aflii mai multe despre cum poți face din mersul la culcare o activitate plăcută pentru copil
  • Ai nevoie de informații aprofundate legate de problemele și situațiile cu care te poți confrunta în primele luni de viață ale bebelușului

PENTRU O VIITOARE MĂMICĂ

plină de întrebări și nesiguranţe, ca mine, Webinarul Somnul Copiilor e exact lucrul de care aveam nevoie. Acum, nici nu îmi vine să cred că aș fi putut să devin părinte fără să cunosc toate aceste informaţii despre somnul copilului meu. Consider că orice părinte are datoria să se informeze cât mai mult și din surse sigure despre nevoile bebelușului. Mulţumesc Oana Vlah, pentru un seminar atent structurat și gândit.
Livia G.

Înveți practici esențiale

Webinarul Somnul Copiilor este un punct de plecare excelent pentru părinții care vor să pună bazele unui somn sănătos pentru bebelușul lor. Ofer sfaturi simple, punctuale și care au nevoie doar de răbdare pentru a fi implementate cu succes.

Descoperi principiile esențiale unui somn sănătos

În cadrul webinarului, îți explic pe larg importanța unei rutine de somn, cum stabilim o igienă de somn sănătoasă, ce înseamnă mediul ideal de somn, și, mai ales, cum construim asocieri de somn pozitive, pentru ca cel mic să considere mersul la somnic o bucurie.

Poți pune întrebări

Știu că proaspeții părinți se confruntă cu multe întrebări, venite toate din dorința de a asigura bebelușului cele mai bune condiții de dezvoltare. Dorința mea este ca acest webinar să te ajute să capeți încredere în forțele proprii, ca părinte, de aceea, ofer răspuns la orice nelămurire există legată de somnul bebelușilor.

SERVICII ADIACENTE
Calea către un somn sănătos

Consultație individuală
60 minute
340 RON

Detalii

Consultație la domiciliu
2 ore
590 RON

Detalii

Workshop somnul copiilor
2 ore

Detalii

Grup de discuții somnul copiilor

Detalii

Ghidurile Somnic de Pitic

Ghid învățăm să dormim de la naştere până la 1 an
0 - 12 luni
340 RON

Detalii

Ghid somnul copilului între 1 şi 3 ani
12 - 36 luni
390 RON

Detalii

Ghid somnul copilului de la naștere până la 3 ani
0 - 36 luni
590 RON

Detalii