Povestea Somnic de Pitic

BUN VENIT!

Sunt Oana Vlah,

Consultantul tău Certificat în Somnul Copilului

Cu toții merităm un somn odihnitor, pentru a fi în cea mai bună formă. Cu toate acestea, pentru multe familii, somnul este o provocare. La fel a fost și pentru mine. Aventura mea în știința somnului a început când am devenit mamă și m-am confruntat cu realitatea nopților nedormite și oboseala acumulată rapid. Am ales atunci să studiez mai departe știința și medicina somnului și am petrecut mulți ani înțelegând studiile și soluțiile reale pentru un somn sănătos. Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației în cadrul Universității București și m-am specializat în psihoterapie experențială în cadrul SPER România.

Am făcut prima formare pentru somnul copilului la Maternity and Parenting Institute – SUA, apoi am început studiul în somnului adulților. Am absolvit cursurile Universității Michigan – Neurobiologia și Medicina Somnului, iar in prezent sunt studentă la Oxford University unde aprofundez medicina somnului.

Prin soluțiile Somnic de Pitic sunt alături de tine pentru a redescoperi bucuria nopților liniștite de somn, în familie.

ȘTIINȚA SOMNULUI ESTE, PENTRU MINE, ÎMBINAREA DINTRE PSIHOLOGIE ȘI MEDICINĂ, EMOȚIE ȘI CONCRET. ESTE DOMENIUL DE UNDE AM PRIMIT CELE MAI MARI SATISFACȚII ȘI UNDE AM ÎNCREDERE CĂ TE POT AJUTA ȘI PE TINE SĂ GĂSEȘTI SOLUȚIILE DE CARE AI NEVOIE.

SUNT ALĂTURI

de mine

Certificări și colaborări

ROLUL meu

în drumul vostru pentru nopți odihnitoare

După mulți ani în care am lucrat cu familii și probleme de somn diferite, am definit soluția somnului liniștit al celor mici. Pentru ca bebelușul să doarmă bine, este nevoie de trei lucruri: dragoste, răbdare și soluții corecte. Părinții de astăzi oferă din plin atât dragoste, căt și răbdare în creșterea copiilor. În ce privește somnul, lipsesc însă informațiile esențiale pentru a crea mediul, rutina și programul adecvat vârstei copiilor.
Astfel, am realizat Pachetele Somnic de Pitic, unde am împărțit informațiile pe vârste și etape de dezvoltare și le-am integrat într-un program ușor de accesat și de urmărit.
Pachetele Somnic de Pitic vor deveni ghidul tău de încredere în parcurgerea acestui nou drum pe care te afli ca proaspăt părinte.
Sunt alături de tine la fiecare pas, prin sfaturile pe care le găsești în pachete, în articolele de pe site sau pe care ți le pot oferi în sesiuni de consultanță personalizată, unde discutăm și găsim soluții punctuale pentru bebelușul tău și familia ta.

Sunt aici să te ajut în orice problemă legată de somnul copilului. Cu recomandările Somnic de Pitic, tu și cei dragi vă veți întoarce la un somn odihnitor pentru zile pline de energie și bucurie, împreună.

CU AJUTORUL SOMNIC DE PITIC

schimbările în bine au apărut la foarte scurt timp după implementarea planului personalizat și au fost incredibile, nici nu visam la ele!
Alice V.

CUM TE POT ajuta

Somnul este esențial pentru o viață sănătoasă.
Cum petrecem aproximativ 33% din viață dormind, de ce să nu ne preocupăm de calitatea acestui timp? Somnul este scut pentru sistemul imunitar și cardiovascular, contribuie la energia, productivitatea și creativitatea din activitățile zilnice, ne menține alerți și motivați.
Știința somnului poate deveni accesibilă pentru tine și familia ta.
Te încurajez să ai încredere că poți face schimbările cu ajutorul cărora te vei bucura de un somn sănătos.

Prin pachetele și serviciile Somnic de Pitic, îți sunt alături în:

  • Formarea unor obiceiuri sănătoase de somn pentru bebelușul sau copilul tău.
  • Eliminarea trezirilor nocturne ale bebelușului date de alte cauze în afară de hrană.
  • Prelungirea somnului de zi conform nevoilor vârstei copilului.
  • Schimbarea locului de somn al bebelușului sau al copilului – mutarea din patul părinților în patul lui sau trecerea de la patul mic la patul de copil.
  • Schimbarea asocierilor de somn care influențează negativ menținerea somnului, cum ar fi nevoia de a adormi la sân sau de a adormi mereu legănat.
  • Rezolvarea trezirilor foarte matinale.
  • Găsirea unor activități și a unui program de zi adaptat vârstei copilului.
  • Ajustarea la ora de vară și la ora de iarnă.
  • Maniera în care gestionezi somnul bebelușului/copilului atunci cand pleci în vacanță.
  • Descoperirea duratei ideale de somn, perioada pe care un bebeluș o poate petrece treaz și ce să faci dacă te confrunți cu oboseala acumulată a bebelușului.

Ghidurile Somnic de Pitic

Ghid Învățăm să dormim – de la naștere până la 1 an
0 – 12 luni
340 lei

Detalii

Ghid Somnul copilului între 1 și 3 ani
12 – 36 luni
390 lei

Detalii

Ghid Somnul copilului de la naștere până la 3 ani
0 – 36 luni
590 lei

Detalii

CONSULTANȚĂ INDIVIDUALĂ

Consultantul în somn, mai aproape de tine

Consultație 1:1 via Zoom, video și infografic
60 min
340 lei/Consultația

Detalii

AI PRIETENI CARE SE PREGĂTESC SĂ DEVINĂ PĂRINȚI?

Oferă-le cel mai de preț cadou, odihnă pentru ei și bebeluș

Detalii

TESTIMONIALE

Copii odihniți, părinți fericiți, consultant împlinit