Felicitari!

Esti un parinte care a inteles ca somnul reprezinta unul din cele mai importante aspecte din viata copilului tau. Pe langa dragostea, siguranta si suportul pe care il oferi celui mic zi de zi, asigurarea unui somn odihnitor este esentiala in cresterea si dezvoltarea lui armonioasa.

Informatii de Contact

In cazul in care vrei sa previi eventuale probleme de somn sau vrei sa gasesti o solutie pentru provocarile cu care te confrunti, sunt aici sa te ajut. Vom lucra numai cu metode blande, agreate impreuna si vom crea un plan adaptat varstei, temperamentului si nevoilor bebelusului/copilului tau.

In cazul in care nu stii ce pachet ti se potriveste, sau vrei sa verifici daca un astfel de ajutor ar fi benefic si pentru familia ta, te invit sa ne cunoastem prin programarea unui apel telefonic aici.

Anunt important: Datorita numarului mare de cereri sunt nevoita sa suspend apelurile gratuite pentru urmatoarea perioada. Imi doresc sa ajut cat mai multe familii si formula prin care acest lucru este posibil va fi sa stabilim impreuna un apel telefonic sau video de 1h30′. Pentru a face o programare va rog sa imi scrieti un email la oana@somnicdepitic.ro. Multumesc!

Program

De Luni pana Vineri in intervalul 09:00 – 17:00

Sau poti completa formularul alaturat si te voi contacta eu.


Sunt de acord cu termenii si conditiile

Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.