Servicii

Te pot ajuta sa:

1. Uiti de grija noptilor pierdute.
2. Sa stabilesti un program de somn ideal pentru varsta copilului tau.
3. Sa poti face schimbari cu efecte benefice pe termen lung.
4. Sa dobandesti tehnici prin care sa poti linisti bebelusul si prin care mersul la culcare sa devina o bucurie.
5. Cum sa procedezi atunci cand familia voastra trece prin schimbari ca venirea unui nou membru, schimbarea orei de vara/iarna , plecarea in concedii sau trecerea de la patul de bebelus la cel mare (intre 2 si 3 ani).
6. Sa il inveti pe cel mic sa adoarma si sa readoarma independent.

PacheteSomn usor copii

Aici veți găsi toate informațiile și instrumentele pentru a-l ajuta pe cel mic să doarmă mai bine. Dupa multi ani de studiu si lucru cu familiile si provocarile de somn, am creat pachetele online – un suport practic si simplu pentru a va ajuta sa va intoarceti la un somn odihnitor. Am introdus in fiecare pachet informatiile pe care mi-as fi dorit la randul meu sa le am, atunci cand am devenit mama: schimbarile de program, ora ideala de culcare seara, intervalele de stat treaz, precum si regresiile de somn sau tehnici prin care cel mic poate adormi mai usor si mentine somnul pe o durata recomandata varstei.

Pachet somn nou nascut

(0 - 3 luni)

199 lei
Detalii

Pachet somnul bebelusului

(4 - 12 luni)

249 lei
Detalii

Pachet somnul copilului

(12 - 36 luni)

299 lei
Detalii

Pachet somn complet

(0 - 36 luni)

499 lei
Detalii

ServiciileSomnic De Pitic

Pachetele personalizate se adreseaza familiilor care intampina probleme cu somnul celui mic de mai bine de 1 -2 luni. Problemele de somn pot fi variate, la fel si abordarea si principiile fiecarei familii. Fiind adepta metodelor blande de invatare si de schimbare in rutina copiilor, prin pachetele personalizate va voi ajuta sa stabiliti un prgram de somn adecvat varstei cat si sa rezolvati problemele de somn existente, creand impreuna cu voi un plan adaptat familiei si nevoilor voastre.

Webinar somnul copiilor
90 Lei /persoana
  • Webinarul este dedicat parintilor care nu locuiesc in Bucuresti sau nu pot participa la seminariile fizice tinute la date specifice. In cadrul webinarului vom discuta despre toate aspectele esentiale pentru un somn sanatos: igiena de somn, rutina si mediul de somn, programul de somn, trezirile nocturne sau probleme cu somnul de zi. Structura si continutul webinarului sunt aceleasi ca la seminar (vezi stanga), doar mediul de desfasurare se schimba, fiind in spatiul virtual. Webinarul se desfasoara pe Skype, cu un minim de 4 participanti si maxim 10.

Workshop somnul copiilor – 2 ore
100 Lei /persoana
  • Somnic de Pitic organizeaza seminarii introductive in stiinta somnului, dedicate atat parintilor, cat si institutiilor – crese, gradinite, centre de cursuri, unde parintii sau educatorii pot afla mai multe informatii legate de prevenirea problemelor de somn si de rezolvarea celor existente, precum si informatii valoroase in ceea ce priveste crearea unui mediu si a unui program de somn adaptat varstei copiilor lor. Implementarea corecta a sfaturilor eficiente si practice prezentate la seminar atrage cu sine o imbunatatire a calitatii vietii, garantand rezultate vizibile si rezistente in timp.

Grup discutii somnul copiilor
100 Lei /persoana
  • Grupul de discutii este dedicat parintilor care isi doresc sa afle mai multe informatii si sfaturi legate de problemele de somn, in confortul propriei locuinte. Specialistul in somn se va deplasa la domiciliu si va petrece 2 ore impreuna cu grupul de parinti interesati. Acest grup de discutii are avantajul de a crea un mediu de invatare comuna in care parintii pot invata prin problematicile ridicate de ceilalti parinti. Intalnirea se poate organiza pentru un grup minim de 4 persoane si un maxim de 8 persoane.