Împreună, găsim soluția potrivită
pentru familia ta

SERVICIILE
SOMNIC DE PITIC


Alege serviciul potrivit

Prin metode blânde de învățare, te voi ajuta să stabilești un program de somn vârstei copilului, să rezolvi problemele de somn existente și să creezi o rutină benefică pentru micuț.

Alegerea unui pachet personalizat ne dă posibilitatea să discutăm punctual, cu soluții special gândite pentru tine și familia ta, care se adaptează nevoilor și principiilor tale și ale partenerului în ce privește creșterea copilului. Scopul ședințelor este să îl ajutăm pe bebe să doarmă bine și pe părinți să își recapete odihna și timpul liber.

Consultație individuală
60 minute
340 RON
340 RON

Detalii

Consultație la domiciliu
2 ore
590 RON
590 RON

Detalii

Webinar somnul copiilor
120 RON
120 RON/persoană

> Detalii

Workshop somnul copiilor
2 ore
100 RON/persoană

> Detalii

Grup de discuții somnul copiilor
100 RON/persoană

> Detalii

Soluții practice
și eficiente

Ședințele de consultanță și seminariile se concentrează în jurul găsirii unor soluții punctuale la probleme cu care te confrunți când vine vorba de somnul bebelușului. Efectuez o evaluare pe loc a spațiului de somn și a programului copilului, ceea ce ne ajută să găsim cea mai bună variantă pentru ca bebelușul să adoarmă ușor și cu plăcere.

Adaptare la
nevoile familiei

Este esențial să îmi povestești cu deschidere, despre experiența voastră, ca părinți, alături de bebeluș, provocările și posibilitățile de timp, energie și spațiu pentru crearea mediului propice somnului odihnitor. Țin cont de toate acestea și vă ofer opțiuni adaptate nevoilor voastre, care să vă ajute cu adevărat.

Alege varianta
potrivită

În cadrul seminariilor explorăm știința somnului și importanța sa pentru dezvoltarea armonioasă a bebelușului. Răspund la toate întrebările și ofer informațiile de care ai nevoie pentru a pune în practică cele mai bune metode pentru bebelușul tău. Poți, de asemenea, opta pentru consultanță prin telefon sau Zoom, unde îți voi oferi asistență personalizată, special concepută pentru nevoile tale și ale familiei.

TESTIMONIALE

Copii odihniți, părinți fericiți, consultant împlinit

BUN VENIT!

Sunt Oana Vlah,

Consultantul tău Certificat în Somnul Copilului

Cu toții merităm un somn odihnitor, pentru a fi în cea mai bună formă. Cu toate acestea, pentru multe familii, somnul este o provocare. La fel a fost și pentru mine. Aventura mea în știința somnului a început când am devenit mamă și m-am confruntat cu realitatea nopților nedormite și oboseala acumulată rapid. Am ales atunci să studiez mai departe știința și medicina somnului și am petrecut mulți ani înțelegând studiile și soluțiile reale pentru un somn sănătos. Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației în cadrul Universității București și m-am specializat în psihoterapie experențială în cadrul SPER România.

Am făcut prima formare pentru somnul copilului la Maternity and Parenting Institute – SUA, apoi am început studiul în somnului adulților. Am absolvit cursurile Universității Michigan – Neurobiologia și Medicina Somnului, iar in prezent sunt studentă la Oxford University unde aprofundez medicina somnului.

Prin soluțiile Somnic de Pitic sunt alături de tine pentru a redescoperi bucuria nopților liniștite de somn, în familie.

SUNT ALĂTURI

de mine

Certificări și colaborări

NOU

pe blog

Somnic de Pitic, cel care aduce somnul odihnitor bebelușilor: apariții media
Prin platforma Somnic de Pitic, de mai bine de 6 ani, ofer soluții pentru somnul odihnitor al copiilor. Le vin în ajutor părinților aflați în căutarea unor sfaturi specializate și metode blânde, care pun bunăstarea bebelușului pe primul plan, cu ghiduri și consultații individuale. Împreună, creăm povestea de noapte bună a micuților și sprijinim dezvoltarea […]

Citește mai mult

De ce este important ca bebe sa doarma pe intuneric?
Intuneric si lumina. Zi si noapte. Acestea sunt unele din cele mai importante indicii despre perioada de somn si perioada de stare alerta, pe care le internalizam inca din primele saptamani de viata. De ce este important ca bebe sa doarma in intuneric? Ceasul biologic si sistemul nervos al bebelusilor este imatur in primele 3 […]

Citește mai mult

Alaptarea si somnul bebelusilor
Stim astazi cat de importanta este alaptarea pentru dezvoltarea optima a unui bebelus. Somnul si nutritia sunt ingredietele de baza pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a bebelusilor. La fel cum nu privam un copil de hrana, ideal este sa nu il privam nici de somn. Importanta alaptarii Printre cele mai importante beneficii ale alaptatului, enumaram: […]

Citește mai mult

NOU

pe Instagram