Termeni si conditii

Termeni si conditii

Prezentul document stabileste regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a website-ului www.somnicdepitic.ro gestionat de Yolo Generation SRL prin Oana Vlah.
Website-ul este detinut de Yolo Generation SRL. Numarul de inregistrare la Registrul Comertului este J40/6334/28.04.2016. Codul Unic de Inregistrare este 36027163.
Navigarea pe acest site, cumpararea pachetelor sau contactarea pentru serviciile Somnic De Pitic reprezinta un acord implict de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in acest document.
„Utilizatorii” reprezinta orice persoana care navigheaza pe acest website sau blogul atasat, citeste materialele prezentate aici, precum si cei care achizitioneaza pachetele de suport. Utilizatorii vor avea acces permanent la sectiunea Termeni si Conditii.

Disclaimer Legal

Informatiile si continutul acestui website, fara a se limta la: text, intergistari audio – video, fotografii si alte elemnte vizuale sunt cu caracter general, au un scop informativ si nu inlocuiesc si nici nu constituie un sfat medical, un diagnostic, un tratament sau recomandare medicala de orice fel.
Cereti intotdeauna sfatul medicului sau a unui specialist daca aveti intrebari in ce priveste sanatatea copilului dumnevoastra.
Somnic De Pitic se angajeaza sa prezinte mereu informatii corecte, actualizate si verificate, fara a da garantii sau asigurari si fara a raspunde civil sau penal pentru rezultatele folosirii acestor informatii de catre dumnevoastra.
Utilizarea informatiilor obtinute prin intermediul acestui blog raman strict la aprecierea dumneavoastra si sunteti singurii raspunzatori de modul in care au fost folosite.
Somnic de Pitic nu poate fi tras la raspundere pentru materialele prezente pe site, acestea fiind prezentate in scop informativ, nu comercial.
Somnic de Pitic nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
Somnic de Pitic isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.
Daca ati aplelat la acest blog inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile mentionate mai sus.

Copyright

Toate materialele de pe website-ul www.somnicdepitic.ro sunt propietatea Yolo Generation SRL si intreg continutul este detinut si controlat de Yolo Generation SRL si supus drepturilor de autor internationale si romanesti. Orice document/articol descarcat poate fi folosit doar in interes personal si non comercial. Nu este permisa nici o copiere/reproducere sau modificare ulterioara sau retransmitere a informatiilor primite pentru uz personal.
Toate drepturile sunt rezervate iar reproducerea, retransmiterea sau modificarea informatiilor se poate face doar cu acordul prealabil al detinatorului acestui website.
Daca doriti acordul pentru folosirea oricaror informatii de pe acest site va rugam sa trimiteti un email la oana@somnicdepitic.ro.

Plata cu cardul

Plata cu cardul se face prin sistemul EuPlatesc.ro. plata se poate efectua cu orice card personal sau de companie si este complet securizata. Datele dumneavoastra personale vor merge direct catre banca si nu vor fi stocate de catre procesator, acestea fiind securizate si incriptate.
Procedura de plata este una simpla. Utilizatorii trebuie sa completeze datele personale si datele cardului si nu este necesara inregistrarea prealabila pe site-ul EuPlatesc.ro. Conditia este sa aveti un card valabil si suma aferenta serviciilor pe card.
Platile se vor face doar in RON.
In cazul in care vreti sa achizitionati si sa platiti un pachet de servicii prin transfer bancar, va rugam sa scrieti la oana@somnicdepitic.ro.

Confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Yolo Generation SRL se obliga sa sa pastreze confidentialitate si securitatea datelor cu caracter personal si sa le foloseasca doar in scopul in care aceste au fost furnizate.
Datele cu caracter personal au fost furnizate de dumneavoastra ca utlizator al website-ului www.somnicdepitic.ro, iar scopul colectarii datelor este ca noi sa putem emite factura pentru informatiile/serviciile oferite prin intermediul acestui blog.
Nu este obligatoriu sa ne furnizati aceste date, insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de va elibera user si parola pentru folosirea contului, implicit imposibilitatea de a beneficia de toate informatiile oferite de noi.
Datele furnizate vor fi preluate automat de sistemul nostru care ofera securitate si confidentialiatea datelor furnizate, cu respectarea dispozitiilor legale.
Prin accesarea acestui website va exprimati acordul ca datele personale de identificare cat si cele privind starea de sanatate a copilului dumnevoastra sa fie preluate de noi.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc, dreptul de a cere modificarea lor, precum si dreptul de solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, pe daresa oana@somnicdepitic.ro
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Datele sunt preluate cu respectarea urmatoarelor principii:
-Buna noastra credinta in preluarea/prelucrarea acestor date;
– Pastrarea securitatii si confidentialitatii datelor atat de catre noi cat si de catre angajatii nostrii;
-Consimatamantul dumneavoastra dat in mod expres si neechivoc, cu execeptia cazurilor prevazute de art.5 alin.2 din Legea 677/2001;
-Informarea despre scopul in care vor fi utilizate aceste date;
-Respectarea cerintelor minime privind securitatea si confidentialitate datelor cu caracter personal;
La incheierea operatiunilor de prelucrare, daca persoana vizata nu si-a dat in mod expres şi neechivoc consimtamantul pentru o alta destinatie sau pentru o prelucrare ulterioara, datele cu caracter personal vor fi:
a) distruse;
b) transformate in date anonime şi stocate exclusiv in scopuri statistice, de cercetare istorica sau ştiinţifica.

Sunteti de acord cu utilizarea datelor dumnevoastra personale de catre www.somnicdepitic.ro prin Yolo Generation SRL, in acord cu Termenii si Conditiile stipulate mai sus.