Te invit sa ne cunoastem

Consultatii Ajuta-ma Acum!

InformatiiPachete

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pachete disponibileAJUTA-MA ACUM!

Consultatie la domiciliu- 2 ore -
490 Lei /Consultatie
  • In cadrul consultatiei la domiciliu, obiectivul meu este sa ofer cat mai multe solutii practice si eficiente la problemele de somn cu care va confruntati. Am creat aceasta optiune pentru parintii care au nevoie de raspunsuri si solutii punctuale vis-a vis de somnul bebelusului sau copilului lor. In cele 2 ore petrecute impreuna va pot ajuta sa intelegeti care sunt problemele reale care necesita atentia dumneavoastra si solutiile prin care puteti imbunatati considerabil somnul familiei voastre.

1 consultatie telefonica sau prin Skype- 1h 30'
300 Lei /Consultatie
  • Consultatia telefonica se adreseaza parintilor care isi doresc sa primeasca raspunsuri si solutii punctuale vis-a vis de somnul bebelusului sau copilului lor.In cadrul unui apel video de 1h 30' va pot ajuta sa intelegeti care sunt problemele reale care necesita atentia dumneavoastra si solutiile prin care puteti imbunatati considerabil somnul familiei voastre.

Contacteaza-ne!

Contacteaza-ne pentru a va ajuta in alegerea pachetului

In cazul in care nu sunteti siguri de pachetul potrivit familiei voastre, va invit sa programam
un telefon de 15 minute in care sa ne cunoastem.