Te invit sa ne cunoastem

Seminarii

InformatiiSeminarii

Somnic de Pitic organizeaza seminarii si grupuri unde parintii sau institutiile pot participa impreuna, pentru a afla mai multe informatii legate de prevenirea problemelor de somn, rezolvarea celor existente sau crearea unui program de somn adaptat varstei copilului lor.

Seminariile cuprind atat informatii generale despre problemele de somn cat si raspunsuri la intrebarile participantilor.

Pentru mai multe detalii despre astfel de seminarii va rog sa scrieti un mail la oana@somnicdepitic.ro

SEMINARIIdisponibile

SEMINAR

Seminar - 2 ore
100 Lei /Persoana
  • Somnic de Pitic organizeaza seminarii introductive in stiinta somnului, dedicate atat parintilor, cat si institutiilor – crese, gradinite, centre de cursuri, unde parintii sau educatorii pot afla mai multe informatii legate de prevenirea problemelor de somn si de rezolvarea celor existente, precum si informatii valoroase in ceea ce priveste crearea unui mediu si a unui program de somn adaptat varstei copiilor lor. Implementarea corecta a sfaturilor eficiente si practice prezentate la seminar atrage cu sine o imbunatatire a calitatii vietii, garantand rezultate vizibile si rezistente in timp.

WEBINAR

Webinar - 1 ora 30 min
90 Lei /Persoana
  • Webinarul este dedicat parintilor care nu locuiesc in Bucuresti sau nu pot participa la seminariile fizice tinute la date specifice. In cadrul webinarului vom discuta despre toate aspectele esentiale pentru un somn sanatos: igiena de somn, rutina si mediul de somn, programul de somn, trezirile nocturne sau probleme cu somnul de zi. Structura si continutul webinarului sunt aceleasi ca la seminar (vezi stanga), doar mediul de desfasurare se schimba, fiind in spatiul virtual.

  • Webinarul se desfasoara pe Skype, cu un minim de 4 participanti si maxim 10.

GRUP DISCUTII

Grup discutii - 2 ore
100 Lei /Persoana
  • Grupul de discutii este dedicat parintilor care isi doresc sa afle mai multe informatii si sfaturi legate de problemele de somn, in confortul propriei locuinte. Specialistul in somn se va deplasa la domiciliu si va petrece 2 ore impreuna cu grupul de parinti interesati. Acest grup de discutii are avantajul de a crea un mediu de invatare comuna in care parintii pot invata prin problematicile ridicate de ceilalti parinti.

  • Intalnirea se poate organiza pentru un grup minim de 4 persoane si un maxim de 8 persoane.
Contacteaza-ne!

Contacteaza-ne pentru a va ajuta in alegerea pachetului

In cazul in care nu sunteti siguri de pachetul potrivit familiei voastre, va invit sa programam
un telefon de 15 minute in care sa ne cunoastem.