Seminarii

Seminarii despre Somnul Copilui

[iconbox type=”3″ title_color=”#f79468″ link_color=”#000000″ icon_image=”6637″][/iconbox][pricing-tables title=”Webinar somnul copiilor” price=”100 Lei” period=”persoana” link_text=”Vezi mai multe detalii” link_url=”https://somnicdepitic.ro/produs/webinar-somnul-copiilor/” row1=”

Webinarul este dedicat parintilor care nu locuiesc in Bucuresti sau nu pot participa la seminariile fizice tinute la date specifice. In cadrul webinarului vom discuta despre toate aspectele esentiale pentru un somn sanatos: igiena de somn, rutina si mediul de somn, programul de somn, trezirile nocturne sau probleme cu somnul de zi. Structura si continutul webinarului sunt aceleasi ca la seminar (vezi stanga), doar mediul de desfasurare se schimba, fiind in spatiul virtual. Webinarul se desfasoara pe Skype, cu un minim de 4 participanti si maxim 10.

„]

[iconbox type=”3″ title_color=”#f79468″ link_color=”#000000″ icon_image=”6638″][/iconbox][pricing-tables title=”Workshop somnul copiilor – 2 ore” price=”100 Lei” period=”persoana” link_text=”Vezi mai multe detalii” link_url=”https://somnicdepitic.ro/produs/workshop-somnul-copiilor-2-ore/” row1=”

Somnic de Pitic organizeaza seminarii introductive in stiinta somnului, dedicate atat parintilor, cat si institutiilor – crese, gradinite, centre de cursuri, unde parintii sau educatorii pot afla mai multe informatii legate de prevenirea problemelor de somn si de rezolvarea celor existente, precum si informatii valoroase in ceea ce priveste crearea unui mediu si a unui program de somn adaptat varstei copiilor lor. Implementarea corecta a sfaturilor eficiente si practice prezentate la seminar atrage cu sine o imbunatatire a calitatii vietii, garantand rezultate vizibile si rezistente in timp.

„]

[iconbox type=”3″ icon_image=”6630″][/iconbox][pricing-tables title=”Grup discutii somnul copiilor” price=”100 lei” period=”persoana” link_text=”Vezi mai multe detalii” link_url=”https://somnicdepitic.ro/produs/grup-discutii-somnul-copiilor/” row1=”

Grupul de discutii este dedicat parintilor care isi doresc sa afle mai multe informatii si sfaturi legate de problemele de somn, in confortul propriei locuinte. Specialistul in somn se va deplasa la domiciliu si va petrece 2 ore impreuna cu grupul de parinti interesati. Acest grup de discutii are avantajul de a crea un mediu de invatare comuna in care parintii pot invata prin problematicile ridicate de ceilalti parinti. Intalnirea se poate organiza pentru un grup minim de 4 persoane si un maxim de 8 persoane.

„]

[webnus-divider type=”5″ lspan=”Informatii” rspan=”Seminarii” color=”#f79468″]

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.