Te invit sa ne cunoastem

Testimoniale

Testimoniale - Somnic de Pitic

AFLA CE SPUN CLIENTIIDESPRE SOMNIC DE PITIC

„Cu ajutorul Oanei am invatat cat de important este ca baietelul meu, pe atunci de aproape un anisor, sa aiba un somn de calitate. Schimbarile au aparut la foarte scurt timp dupa implementarea planului personalizat si au fost incredibile, nici nu visam la ele:
– de la 1, 2 si chiar mai multe treziri pe noapte si linistire prin alaptat la nici o trezire, cu f mici exceptii (raceala, eruptii dentare)
– de la dormit cu bebe in camera, la lasat sa doarma singur.
– eu am revenit la somnul de noapte neintrerupt, un mare lux in ultimul an de zile.
Inainte sa o cunosc pe Oana eram obosita si ma concentram mai mult pe nevoile primare ale lui bebe, acum ca suntem amandoi odihniti altfel ne intelegem si comunicam.
O recomand cu toata caldura pe Oana! Multumim pentru ajutor!”

Testimonial Alice V
Alice V

„Viata noastra inainte si dupa intalnirea cu Oana
Cand devii parinte vorbesti frecvent despre viata ta de dinainte si dupa nasterea copilului: realizezi si rememorezi cu nostalgia batranilor ceea ce „ai apucat sa faci” si cum acum iti umple sufletul si timpul doar un pui de om.
De 3 luni insa,noi,parintii unui copil de 2 ani si 4 luni vorbim tot timpul si despre viata noastra de dinainte si dupa ce am cunoscut-o pe Oana-Ramona Vlah, consilier somn bebe.
Nu exagerez: intre varsta de 7 luni si doi ani si 2 saptamani a Sarei, au fost si saptamani in care, daca trageam linie duminica seara, adunam 10 ore de somn! Asta dupa ce intre 2 si 7 luni, Sara dormea toata noaptea! O sa spuneti ca trebuia sa aflam si noi ce inseamna un copil mic in casa!
Evident, am incercat toate explicatiile si toate solutiile(asa credeam pana am intalnit-o pe Oana Vlah!): ii dau dintii, a mancat prea mult sau prea putin, s-a plimbat prea mult sau prea putin, a fost baita prea devreme sau prea tarziu, a dormit prea mult sau prea putin ziua, a fost obosita prea putin sau prea mult, a fost pusa la somn seara prea devreme etc.
Milioane de explicatii care in combinatie cu oboseala instalata, te fac sa rationezi si sa actionezi haotic, sa emani energii negative pe care copilul le simte si, de aici, in cerc vicios, te intorci la…nopti albe.
Cand stii ca urmeaza sa vina un copil in viata ta, primul gand-temere(sa fim sinceri!) este invariabil, gandul ca vor urma multe nopti albe! Pai, daca asta este prima temere, de ce nu se face ceva pentru ea? Nu va rugati pentru un copil cuminte(o tampenie de exprimare! nu poti imparti bebelusii in copii cuminti sau copii mai putin cuminti),ci cautati un consilier pentru somnul bebelusului! Pe lista de must-have la nasterea bebelusului, eu recomand acum un pediatru bun, dar si un consilier pentru somn.
Oana Vlah a analizat, a conceput un program,iar noi am pus in practica! Rezultat: parinti odihniti si fericiti,deci,copil vesel, plin de energie in timpul zilei si cu somn pentru toata noaptea!
Multumim din tot sufletul!”

Testimonial S. Munteanu
S. Munteanu

„Oana a venit in ajutorul nostru cand nu mai aveam solutii pentru somnul fetitei noastre. Adormea numai leganata si nu puteam pleca din camera fara sa planga neincetat. Cu ajutorul ei am reusit sa stabilim o rutina de somn sanatoasa, iar fetita noastra de 6 luni doarme acum linistita in patutul ei iar noi am putut reveni la un somn de noapte odihnitor. Nu imi pot imagina viata fara ajutorul pretios primit. Ramanem recunoscatori si stim sigur ca daca vom mai intampina probleme, avem un specialist care ne va ajuta cu solutii personalizate.”

Testimonial Alina T
Alina T


 • Cu ajutorul Oanei am invatat cat de important este ca baietelul meu, pe atunci de aproape un anisor, sa aiba un somn de calitate. Schimbarile au aparut la foarte scurt timp dupa implementarea planului personalizat si au fost incredibile, nici nu visam la ele

  Alice V
 • Oana Vlah a analizat, a conceput un program,iar noi am pus in practica! Rezultat: parinti odihniti si fericiti,deci,copil vesel, plin de energie in timpul zilei si cu somn pentru toata noaptea!
  Multumim din tot sufletul!

  S. Munteanu
 • „Oana a venit in ajutorul nostru cand nu mai aveam solutii pentru somnul fetitei noastre. Adormea numai leganata si nu puteam pleca din camera fara sa planga neincetat. Cu ajutorul ei am reusit sa stabilim o rutina de somn sanatoasa, iar fetita noastra de 6 luni doarme acum linistita in patutul ei iar noi am putut reveni la un somn de noapte odihnitor. Nu imi pot imagina viata fara ajutorul pretios primit. Ramanem recunoscatori si stim sigur ca daca vom mai intampina probleme, avem un specialist care ne va ajuta cu solutii personalizate.”

  Alina T